Svalan 8 & 9
Svalan 8 & 9 är två friliggande hyreshusbyggnader i två plan belägna i centrala Vellinge med adress Stora Grönegatan 1 & 3. Husen består av 34 st bostadslägenheter uppförda 1965.  I direkt anslutning till respektive lägenhet finns utvändiga förråd samt uteplats till samtliga lägenheter på markplan. Gemensam tvättstuga finns i en sidobyggnad där det även finns möjlighet att hyra parkeringsplats.

Göken 8
Göken 8 är en klassisk 60-talsfastighet belägen på Östergatan 13 i centrala Vellinge. Den omfattas av två friliggande byggnader i två plan med 16 bostadslägenheter uppförda 1964. I källarplan finns 4 enklare lokaler.

Måsen 13
Måsen 13 är belägen på hörnet Börjesgången/Östergatan mitt i centrala Vellinge. Byggnaden är uppförd 1992 och består av 24 st bostadslägenheter samt 2 butikslokaler. Lägenheterna finns i utförandet 2, 3 och 4 rum och kök. På fastighetens innergård finns en parkeringsplats med 15 platser som nyttjas gratis av de boende. Närheten till centrum ger fastigheten ett utmärkt läge för såväl bostäder som kommersiell verksamhet.

Gäddan 4 
Gäddan 4, som är byggd 1981, omfattas av två friliggande byggnader i två plan med totalt 24 st bostadslägenheter belägna på Kompanigatan A-O. Lägenheterna på markplan har en egen liten uteplats och utvändiga förråd finns till samtliga lägenheter. I en separat byggnad finns gemensam tvättstuga.
I samma byggnad planeras förrådsutrymmen.
Friliggande garage finns inom fastigheten.

Vargen Mindre 1
Vargen Mindre 1 är en friliggande byggnad i fyra plan innehållande 8 bostadslägenheter samt två lokaler i bottenplan, belägen i centrala Vellinge med adress Mårtensgatan 2 och Östergatan 8. Byggnaden, som är ritad av Gert Wingård, är uppförd 2002 och har ett modernt formspråk med stora fönsterpartier och trevliga balkonger och takterrasser.

Terminalgatan 8
På Terminalgatan 8 i Vellinge har vi en industrifastighet
med 4 st kontorslokaler samt 2 lagerlokaler.
Arbetet med nästa industrifastighet på Terminalgatan är under full gång,
denna ska bestå av 2 st kontorslokaler samt olika storlekar av lagerytor.